Yrittäjän esittely

Hei

Olen Teemu Huuhka, Porilainen kokopäiväinen yrittäjä.
Minulle yrittäjyydessä on tärkeintä se, että asiakas on aina keskiössä ja löytää tarjoamistani palveluista ratkaisuja haasteisiinsa. Omaa toimintaani kehitän jatkuvasti niin, että pystyn parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamaan erilaisia ratkaisuja asiakkaideni tarpeisiin. Sydäntäni lähellä on niin asiakaspalvelu, myynti kuin markkinointikin.

Trumeco Palvelut perustin vuonna 2021. Yritys jatkaa vuonna 2012 aloittamani yritystoiminnan jäljiltä toimialan muutoksen myötä. Aiempi maatalousyrittäjyys muuntui yritykseksi, joka tarjoaa palveluita kolmella eri toimialalla, taksipalvelut, pienkonehuolto ja maanrakennuskoneiden varaosat.

Minulla on yli 10v kokemus varaosaliiketoiminnasta ja lähes 30v kokemus pienkoneista. Taksipalveluiden osalta kokemusta on kertynyt vuodesta 2019.

Niin taksikuljetuksissa, pienkonehuolloissakin kuin varaosatilauksissakin suhtaudun kaikkiin toimeksiantoihin kunnioituksella ja pyrin tarjoamaan mahdollisimman yksilöllistä palvelua, jotta palvelukokemus olisi asiakkaalle miellyttävä, laadukas ja positiivinen. Haluan, että asiakaskohtaaminen ei jää vain yksittäiseksi tapahtumaksi vaan saan palvella sinua uudestaankin. Tämän vuoksi kiitokset otan aina nöyränä vastaan ja virheitä tehdessäni en pelkää niitä myöntää.

Pitkän työuran aikana olen suorittanut opiskelua työn ohessa ja suorittanut mm. Metallinjalostuksen Ammattitutkinon, Myynnin Ammattitutkinnon ja Liiketoiminnan Perustutkinnon.

Ota rohkeasti yhteyttä, liittyi tarpeesi sitten taksipalveluihin, pienkoneisiin tai maanrakennuskoneiden varaosiin.

Teemu