Yrittäjän esittely

Hei! Olen Teemu Huuhka ja tuore kokopäiväinen yrittäjä – hauska tavata!
On minulla yrittäjyydestä hieman kokemusta, sillä olin muutaman vuoden perheemme maatilalla sivutoimisena maatalousyrittäjänä. Siinäpä ala, joka painiskelee monien haasteiden kanssa ja kaikesta huolimatta sain pidettyä toiminnan tuolloin kannattavana. Ehkäpä yrittäjyyden siemen on minuun istutettu jo pienestä pitäen; ainakin olen saanut sitä haistella kotona isäni toimiessa mm. maanviljelijänä.

Itselleni yrittäjyydessä on tärkeintä se, että asiakas on aina keskiössä ja löytää tarjoamistani palveluista ratkaisuja ongelmiinsa. Omaa toimintaani aionkin kehittää niin, että pystyn parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamaan erilaisia ratkaisuja asiakkaideni tarpeisiin. Sydäntäni lähellä on niin asiakaspalvelu, myynti kuin markkinointikin.

Niin taksikuljetuksissa kuin pienkonehuolloissakin suhtaudun kaikkiin toimeksiantoihin kunnioituksella ja pyrin tarjoamaan mahdollisimman yksilöllistä palvelua, jotta palvelukokemus olisi asiakkaalle miellyttävä, laadukas ja positiivinen. Haluan, että asiakaskohtaaminen ei jää vain yksittäiseksi tapahtumaksi vaan saan palvella uudestaankin. Tämän vuoksi kiitokset otan aina nöyränä vastaan ja virheitä tehdessäni en pelkää niitä myöntää.

Ja jottei kuulostaisi siltä, että olen ns. kotikutoinen yrittäjänkuvatus, olen minä oppiakin koulunpenkiltä käynyt tankkaamassa mm. suorittamalla myynnin ammattitutkinnon sekä taksiliikenteen yrittäjäkokeen. Parhaillaan opiskelen liiketoiminnan perustutkintoa, josta tutkintotodistus pitäisi olla plakkarissa toukokuussa 2022.