Taksipalvelut

Trumeco Palveluiden tarina alkaa jo parin vuoden takaa, vaikka yrityksen virallisia avajaisia juhlistetaankin marraskuun ensimmäisenä päivänä 2021. Suurin syy, miksi yrityksemme on olemassa, on kohtalo. Vuonna 2019 Miso Pohjonen houkutteli minut, Teemu Huuhkan, taksinkuljettajaksi. Tein tätä työtä oman työni ohella ja taksiala vei mukanaan. Nyt on aika tehdä tästä kaikesta päätoimista ja näin ollen Trumeco Palvelut levittää siipensä yrittäjyyden epävakaalle alustalle.

Koska yrityksemme nimi ei sinänsä kerro mitään, niin avataan hieman, millaisia palveluita meiltä on saatavilla. Kuten jo varmaan arvaatkin, niin taksipalvelut ovat yksi osa yrityksemme liiketoimintaa. Automme kuuluvat samalla Satakunnan Aluetaksin välitykseen. Aito Taksi -merkistä tunnistat paikallisen ja luotettavan autonvälittäjän autot ja voit huoletta luottaa, että hoidamme hommat asiakasystävällisesti ja yksilöllisesti huomioon ottaen jokaisen asiakkaan kulloisetkin tarpeet.

Toimipaikkamme sijaitsee Porissa, Tuorsniemessä (Hankreetintie 104). Yrityksemme tarjoaa kuljetuspalveluita koko Porin alueella, mutta toimipaikkamme sijainnin vuoksi voimme palvella helposti asiakkaita mm. Länsi-Porin, Viasveden, Luvian ja Lattomeren alueella. Toki tarvittaessa lähdetään vaikka Pohjois-Karjalaan!

Meiltä löytyy kuljetuspalvelut niin henkilö- kuin tavarankuljetuksenkin tarpeisiin, sillä automme on Citröen C4 Grand Picasso tila-auto. Automme tarjoaa henkilöasiakkaille väljät ja mukavat tilat sekä tarpeen vaatiessa saamme käyttöön lisäpenkit, jolloin voimme kuljettaa 6 henkilöä.

Taksipalveluiden osalta tärkein tavoitteemme on vastata asiakkaan kuljetustarpeisiin asiakaslähtöisesti ja luotettavasti.

Ota reippaasti yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kuljetuksesta.