Taksipalvelut

Trumeco Palveluiden tarina alkaa jo vuodesta 2012 vaikka yrityksen nimeksi se valittiin vasta toiminnan vaihtuessa taksialalle marraskuun ensimmäisenä päivänä 2021. Suurin syy, miksi yrityksemme on olemassa, on kohtalo. Vuonna 2019 aloin ajamaan taksia sivutoimisesti hyvän ystäväni houkuttelemana.

Aluksi siis tein tätä työtä maanrakennuskoneiden varaosamyynnin ohella ja tämähän on ala joka jakaa mielipiteitä. Toiset käyvät ajamassa ne kaksi ajovuoroa yhdellä kerralla, ensimmäisen ja viimeisen, toiset jäävät loppuiäksi.
Minut tämä ala vei mukanaan ja päätös tehdä tästä kaikesta päätoimista oli lopulta aika helppo ja näin ollen Trumeco Palvelut oli syntynyt.

Koska yrityksemme nimi ei sinänsä kerro mitään, niin avataan hieman, millaisia palveluita meiltä on saatavilla. Kuten jo varmaan arvaatkin, niin taksipalvelut ovat yksi osa yrityksemme liiketoimintaa. Automme kuuluvat samalla Satakunnan Aito-taksin välitykseen. Aito Taksi -merkistä tunnistat paikallisen ja luotettavan välitysyhtiön autot ja voit huoletta luottaa, että hoidamme hommat asiakasystävällisesti ja yksilöllisesti huomioon ottaen jokaisen asiakkaan kulloisetkin tarpeet.
Käy toki vilkaisemassa välitysyhtiömme kotisivut: Satakunnan Aluetaksi

Trumeco Palveluiden toimipaikka sijaitsee Porissa, Tuorsniemessä (Hankreetintie 104). Yrityksemme tarjoaa kuljetuspalveluita koko Porin alueella, mutta toimipaikkamme sijainnin vuoksi voimme palvella erityisen helposti asiakkaita mm. Länsi-Porin, Viasveden, Niittymaan, Lattomeren ja Luvian alueella. Toki tarvittaessa lähdetään vaikka Pohjois-Karjalaan!

Meiltä löytyy kuljetuspalvelut niin henkilö- kuin tavarankuljetuksenkin tarpeisiin, sillä automme on Citröen C5 X Plug-in Hybrid joka vähäpäästöisenä ajoneuvona auttaa ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Ympäristöystävällisyyden lisäksi automme tarjoaa sinulle väljät ja mukavat tilat sekä ripauksen Ranskalaista eleganssia.

Taksipalveluiden osalta tärkein tavoitteemme on vastata asiakkaan kuljetustarpeisiin asiakaslähtöisesti ja luotettavasti.

Ota reippaasti yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kuljetuksesta.